Lumea de după Facebook

Rog pe cine vrea și poate să dea mai departe mesajul pe toate canalele posibile, mai ales chiar pe Facebook, pentru că acolo sunt încă mulți dintre apropiații mei.

Contul meu de Facebook a fost blocat, și nu mi-l deblochează decât dacă le arăt buletinul, ceea ce nu o să se întâmple. Deci de acum înainte, fără Facebook pentru mine.

Pentru mă contacta, dacă nu îmi aveți numărul de telefon sau adresa de mail, vă rog să îmi lăsați comentarii la articolul ăsta sau să îmi trimiteți un mesaj prin formularul de contact.

Totuși, Facebook a făcut ceva foarte important: mi-a arătat că rețaua web socială este o unealtă utilă. Așa că sunt pus în situația de a alege una nouă.

Variante sunt mai multe, însă doar una singură îndeplinește două cerințe esențiale pentru mine acum:
* să aibă un mare interes pentru libertatea online.
* să aibă deja o bază mare de utilizatori.

Rețeaua asta e Reddit, iar pagina profilului meu acolo este:

https://www.reddit.com/user/gabriel1983/

Așadar vă invit să vă faceți cont și să ne împrietenim acolo.

De asemenea, ca și variantă de rezervă, vă invit și să vizitați periodic sau să vă abonați prin RSS la articolele de aici, de pe gab.ro

Repet, rog pe cine vrea și poate să dea mai departe mesajul pe toate canalele posibile, mai ales chiar pe Facebook, pentru că acolo sunt încă mulți dintre apropiații mei.

10 comentarii la “Lumea de după Facebook

 1. Da Laura, mulțumesc.

  Am avut o experiență neplăcută cu o rețea socială nouă, Diaspora: toți s-au speriat de liniștea de acolo și nu a rămas nimeni.

  Poate că pe Minds va fi diferit. A fost lansat la un moment foarte potrivit. Dar deocamdată nu am energie de pus în rețele sociale noi.

  Reddit are o bază de utilizatori foarte solidă, și este foarte interesat de libertatea online, și pentru mine este cel mai potrivit la momentul actual.

 2. Presupun ca ceva bun n-ai facut de ti-au blocat contul, iar refuzul tau de a te identifica intareste ideea asta.
  Visul meu e sa fie pedepsiti toti care fac rau cat se poate de mult semenilor lor ascunzandu-se in spatele anonimitatii.

 3. „De ce?”, din fericire cei ca tine sunt pe cale de dispariție iar visul tău o să rămână asta, un vis.

 4. ibz, nu am încercat ello. E tot una nouă, la fel ca Diaspora, Minds etc, fără nici o bază de utilizatori. Eu am nevoie de una care să știu că-i OK, și asta-i Reddit. N-am energie de experimente în domeniul ăsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>